Adományozási információk

Magánszemélyek, formális és informális csoportok ügyeinek segítésére hoztuk létre szervezetünket. Az oldalt a tagok és a kampányok aláírói támogatják, így maradunk függetlenek és szabadok. A munkánk folytatásához kérjük a támogatásodat.

A szabad.ahang.hu oldalt üzemeltető Magyarhang nonprofit vállalkozás, adományaitokat teljes egészében a kampányaink megvalósítására, a helyi kampánytevékenységek segítésére és a szervezet fenntartására fordítjuk.

Az átlátható működés számunkra fontos szempont, így költéseinkről minden évben kimutatást készítünk és közzétesszük oldalainkon.

Adományozz, hogy aHangunk mindenhova elérjen!

Banki átutalással: adományt banki átutalással a Magnet Banknál vezetett bankszámlán fogad szervezetünk. Magyarhang Nonprofit Kft. Magnet Bank: 16200223-10077582

Nemzetközi átutalás esetén: IBAN: HU59 1620 0223 1007 7582 0000 0000 (a közlemény rovatba kérjük az alábbi szöveg feltüntetését: “Adomány”).

A támogatások felhasználásának alapelvei:

 • Nem karolunk fel politikai, vallási tevékenységeket. Szervezetünk független, semleges politikai állaspontot képvisel, és egyformán tiszteletben tart minden vallást. Ennek megfelelően nem részesíti előnyben egyik politikai pártot vagy vallási felekezetet sem a többivel szemben.
 • Nem szponzoráljuk egyének és magánszemélyek kéréseit. Célunk, hogy kampányaink az emberek minél szélesebb köréhez jussanak el, ezért olyan partnerekkel működünk együtt, akik osztják értékeinket, őket támogatva segítjük kampányaikat.
 • Nem támogatunk semmilyen csoport, vagy közösség kirekesztésével járó kezdeményezéseket, a kampányok indításánál az itt található irányelvek mentén kezdeményezünk.

Adományok gyűjtésének módja és célja

 • Az adományokat csak olyan tevékenységekre használjuk fel, amelyek megfelelnek a hatályos magyar jogszabályoknak.
 • Adományokat adhatsz egy adott kampányhoz is a kampány webhelyén lévő fizetési modul használatával.
 • Egyes kampányoknál megadjuk a gyűjtési célt és a célösszeget, amelyet össze szeretnénk gyűjteni. Ebben az esetben az összes összegyűjtött pénzösszeg megjelenik a kampány honlapján. Ez az összeg valós időben nem áll rendelkezésre, és eltérhet az adományok tényleges mennyiségétől az adott időpontban. Ha többet gyűjtünk, mint amennyire szükségünk van, akkor a többletet a Magyarhang Kft. törvényes céljaira használjuk fel.
 • Az általános céljainkra szánt adományokat a „Támogass!” oldalon várjuk.
 • Az adományokat az alábbi fizetési szolgáltató kezeli: Barion Payment Zrt., 1117 Budapest, Infopark sétány 1.
 • Adományozhatsz a Barion Payment Zrt. által biztosított bankkártyás fizetési felületen keresztül, közvetlen számlára történő átutalással, illetve banki átutalással a bankfiókban vagy postahivatalban.
 • Az adományok egyszeriek vagy rendszeresek lehetnek. Ha úgy döntesz, hogy rendszeresen adományozol, a Fizetési Operátor havonta lekéri az általad fizetett összeget a fizetési kártyáról. A kártyaadatokat a Barion Payment Zrt. tárolja. A Barion Payment Zrt. közvetíti a kifizetéseket is egy virtuális kártya azonosítóval (Token), amely egyedülálló és minden kártyához hozzátartozik.
 • Az oldalon feltüntetett összegek valamelyikét, vagy bármely megadott összeget befizetheted.

Adományboltos kiszállítás

 • Az adományboltban választott ajándéktárgyakat minél előbb postára adjuk. Ez általában a fizetés utáni napon történik. A rendelés állapotáról a rendszer e-mailt küld. A kiszállítás tíz napon belül megtörténik.

Személyes adatok

 • Azáltal, hogy adományozol, hozzájárulsz ahhoz, hogy az adományozáshoz szükséges adataidat tároljuk. A következő adatokat gyűjtjük: név, vezetéknév, e-mail cím, irányítószám és adomány összege. További információkat az adatok tárolásáról az adatkezelési irányelvekben találsz.

Az adomány visszavonása

 • Minden adományozónak joga van a befizetéstől számított 7 napon belül visszaigényelni az adományt. Csak abban az esetben, ha a pénz véletlenül jön hozzánk. A visszatérítéshez írj nekünk: [email protected]. A pénzt legfeljebb 30 nap alatt visszatérítjük. Kérjük, tüntesd fel a tárgynál a következő szavakat: "Adományozás visszavonása".
 • Ha le szeretnéd állítani a rendszeres kifizetéseket, lépj velünk kapcsolatba: [email protected].

A fizetések biztonsága

A fizetéseket biztonságos SSL-tanúsítvánnyal, a bankokhoz hasonlóan védjük. Ennek köszönhetően minden elküldött információ titkosítva van. A kifizetések érdekében a biztonságos Barion fizetési szolgáltatókat használjuk.